Voordat ik met muziek begon was fotograferen mijn hobby. Digitale camera's bestonden nog niet en photoshop was iets voor in de donkere kamer. Ik was vooral geïnteresseerd in zaken als techniek, sluitertijd, diafragma, scherpte diepte en filters. De foto zelf was niet zo belangrijk. Pas toen ik Catharina leerde kennen zag ik dat ze, met haar oog voor details, veel betere plaatjes kon maken dan ik met al mijn kennis.


Ondertussen hebben we beide gecombineerd tot een prachtige samenwerking, met een verrassend eindresultaat. Een waardevol moment word op meerdere manieren vastgelegd. Waar een enkele fotograaf blijft steken gaan wij verder.

Herman

Sinds ik de camera heb ontdekt, is fotograferen een grote passie  geworden.  Doordat ik steeds vaker werd benaderd om onderwerpen vast te leggen, ben ik in 2008 gestart aan de fotovakschool. Hier heb ik een aantal opleidingen goed afgerond en in 2009 ben ik voor mezelf begonnen. Ondertussen heb ik voor een aantal mooie organisaties mogen werken.


Vanaf de zomer van 2011 ben ik een samenwerking aangegaan met Herman, voornamelijk voor huwelijksfotografie. Als duo kunnen we nog meer de onbewaakte ogenblikken vastleggen. De reacties zijn erg positief.


We hopen u in de toekomst graag als klant tegemoet te zien!

Catharina

WIE ZIJN WIJ

CATHARINA BOLS

&

BROEK

 
Fotografieintro.html